Meteen naar de inhoud

Textiel repair

Image

Heeft u een gat in uw favoriete trui, een scheur in uw broek of een losse knoop op uw blouse? Of wil jouw jasje pimpen? Geen nood, oma Nadia gaat met jou aan de slag!

Zij leert je de kneepjes van het vak en helpt je om je oude of kapotte kledingstukken een nieuw leven te geven. Je kunt zelf kiezen wat je wilt doen: een gat dichten, een rits vervangen, een borduursel toevoegen, een kleurrijk accent aanbrengen, … Het maakt niet uit of je al ervaring hebt of niet, iedereen is welkom om mee te doen. Je hoeft je niet vooraf in te schrijven, je kan gewoon langskomen vanaf 12u30 met je eigen kledingstukken, materialen en ideeën. Oma Nadia zorgt voor de materialen, de scharen, de naalden en de gezelligheid. Heb je zelf een naaimachine? Breng dat dan gerust mee. En anders zorgt oma Nadia er wel voor.

Doe mee en ontdek hoe leuk en creatief je zelf met textiel kan zijn!

Textiel Repair is niet alleen goed voor je kleding, maar ook voor het milieu. Door uw kleding te repareren, bespaar je geld en grondstoffen, en verminder je afval. Zo draagt je bij aan een duurzame wereld.

Instagram
Tiktok